Nyheter på bloggen

Torsdagen den 13 Januari 2011, sparkade vi igång vår nya sportsajt. Sajten är en utbrytning från vår hemsida, Sverigesurfen.com, där vi samlat många sköna länkar under många år om sport i alla dess kategorier. Men vi vill, precis som vi gjort med vår sajt hittaupplevelse.se, nischa sporten lite extra mycket och hoppas ju även på att få lite feedback från besökare..

Vi äger domännamnet hittasport.se men du kan inte hitta denna webbplatsen på den adressen ännu då vi inte har lagt upp den än. Vi kommer också att hosta sajten själv så småningom med hjälp av WordPress.org….

Vi försöker presentera alla länktips med en liten skärmdump av hemsidan vi tipsar om. En del är mindre, en del lite större. Det beror på att vi började med att göra dem 300 pix breda men kommer i fortsättningen att göra dem 480 pix breda. Dvs, där det är möjligt och inte kvaliteten på hemsidan är i för dåligt skick!

Så välkomna in! Här är magert med innehåll ännu men vi ska försöka upp något varje dag. Bidra gärna med synpunkter och tips på sportlänkar med mera! 🙂

Lämna en kommentar